Pien Steenbeek
Communicatie en coördinatie
Ik werkt samen met frsh aan de communicatie en coördineer de back-office. Daarnaast helpt ik frsh met het uitvoeren van nieuwe ideeën en assisteert ik docenten en deelnemers.
Johan Segers
Vakdocent
Het ‘Klaarstomen’ voor het koksvak wordt laagdrempelig en ongedwongen gerealiseerd, met toch aandacht voor de nodige Horeca discipline. Eerdere, inmiddels succesvolle deelnemers zijn in zichzelf gaan geloven na de intensieve begeleiding van deze vakdocent! “Wat ik heb geleerd tijdens de les, kon ik op mijn werk meteen toepassen”, aldus een tevreden deelnemer aan het FRSH-traject.
Dennis Sluiter
Vakdocent en consulent
Bij frsh kan ik al mijn kennis en ervaring van de afgelopen decennia meenemen en gebruiken. Na jaren met heel veel plezier op alle afdelingen in de horeca te hebben gewerkt sprong er 1 ding toch altijd uit. En dat was het werken met mensen en ontwikkelen van talent. Het beste uit mezelf halen en uit de rest van het team. Dat neem ik mee naar de ontwikkeling van onze talenten bij frsh. Samen kijken we dan ook naar welk bedrijf het beste past bij de kandidaat past met als doel het bedrijf te vinden met de beste match. En dan vervolgens een blije ondernemer en een gelukkige kandidaat duurzaam aan elkaar te verbinden. Daar is waar ik vanuit frsh voor sta en daar worden ik ook weer blij en gelukkig van!
John Steenbeek
Oprichter
Ik ben voorzitter van de Stichting Vrienden van Victorie en ontwikkelaar van het voormalig IJkgebouw in het Victoriepark te Alkmaar. Hier komt een nieuw restaurant concept, een horeca leerwerkbedrijf voor mensen met een afstand tot de arbeidsmarkt.
Donny van der Weegen
Vakdocent
Met enthousiasme en uitdagend coachen begeleid ik al vele jaren met passie studenten en horeca-toppers in spé. Ik heb meer dan 25 jaar ervaring als horeca-ondernemer, chefkok, coach, docent en leermeester van alle niveaus. Ik daag deelnemers van Frsh graag uit en laat daarbij zien welke mogelijkheden je hebt, om straks in dit prachtige koksvak het verschil te maken. Wanneer je een goede basis van het koksvak beheerst kun je van daaruit verder komen in de keuken. Ik werk als docent Koken op verschillende onderwijsinstellingen en mijn visie is, dat ik bij iedere deelnemer het vuurtje wil aanwakkeren van de mogelijkheden en capaciteiten die zij in zich hebben. Zo zie ik de opleiding en begeleiding, vanuit mijzelf, als dé basis van het koksvak van waaruit de Frsh-deelnemer zichzelf verder kan ontwikkelen na het behalen van een volwaardig en erkend diploma.